Första bilderna från Sonic-filmen väcker frågor

Blogg

Nästa vinter har den nya Sonic-filmen premiär, men redan nu har vi fått en första teaser på vad vi har att vänta oss. Och det är nog många som höjer både ett och två ögonbryn när man granskar siluetten av Sonics nya look. Den snabba igelkotten har fått närmast mänsklig kroppsform och proportion, för att inte tala om de uppumpade musklerna. Dessutom ser taggarna ut att vara av päls?

Producenten Tim Miller, som tidigare regisserat Deadpool, har på förhand förstått att detta kan bli ämne för diskussion och har svarat i en intervju med IGN att teamet bakom filmen är säkra på att det här är bästa sättet att ta Sonic till nästa nivå och interagera honom i den riktiga världen, mer exakt:

”It would be weird and it would feel like he was running around nude if he was some sort of otter-like thing. It was always, for us, fur, and we never considered anything different. It’s part of what integrates him into the real world and makes him a real creature.”

Han ger oss också en teaser om något vi ännu inte har fått se, Sonics ögon. Där var de tydligen inte helt överens och framför allt var SEGA inte helt nöjda med det slutgiltiga beslutet:

“I don’t think SEGA was entirely happy with the eye decision, but these sorts of things you go, ‘It’s going to look weird if we don’t do this.’ But everything is a discussion, and that’s kind of the goal, which is to only change what’s necessary and stay true to the rest of it,”

Utöver dessa första bilderna har vi sedan tidigare fått reda på att det är Ben Schwartz som kommer leverera rösten till Sonic, Jeff Fowler kommer sitta i regissörsstolen och Jim Carrey(!) är klar för rollen som Dr. Ivo Robotnik. Så ja, det här kan ju bli intressant. Det återstår att se när första trailern släpps.

Vad tror ni om nya Sonic? Gillar ni hans nya look? In och följ Spelbloggen på Facebook och kommentera där!