Bundle med Diablo 3 till Nintendo Switch i november

Blogg

Går du i tankarna att skaffa en Nintendo Switch men har svårt att välja mellan alla olika bundles som visas upp? Grattis, nu blir det valet ännu svårare! Nintendo och Blizzard har nämligen precis visat upp en ny bundle för Nintendo Switch och kommande Diablo III: Eternal Collection, och man måste ju ändå erkänna att den riktigt häftig. Kanske till och med, djävulskt häftig. Release är satt till 2 november. Se presentationen i klippet här nedan.

Diablo III: Eternal Collection innehåller hela det klassiska spelet samt expansionerna Rise of the Necromancer och Reaper of Souls. Sedan får man med en exklusiv väska med matchande motiv till sin Switch. Utöver det kommer också de som spelar Nintendo Switch-versionen att få föremål i spelet som endast är tillgängliga i denna versionen. Dessa föremål är föremål från The Legend of Zelda, som till exempel Ganondorf Transmog Armor, en följeslagare i form av en Cucco och en Golden Triforce Portrait Frame.

 

I Diablo III: Eternal Collection kan spelare välja mellan sju olika klasser. Du kan köra Barbarian, Crusader, Demon Hunter, Monk, Necromancer, Witch Doctor eller Wizard. Sen är det bara att bege dig ut på ditt mörka äventyr där du krossar demoner och lägger vantarna på mängder med värdefull loot. Perfekt att spela framför TV:n såväl som att ha med sig varsomhelst på sin Nintendo Switch.

Vad säger du om den här? In och följ Spelbloggen på Facebook och kommentera där!